top of page

Voorstellingen (Algemeen)

Reis mee doorheen een wereld van fantasie en verbeelding.​

​ 

Wegens praktische omstandigheden heeft het atelierwerk momenteel voorrang op de voorstellingen maar wees er zeker van dat Theater Didymus nog heel wat verhalen heeft voor iedereen die wilt wegdromen bij een spannend en fantasievol verhaal.

In deze Moderne tijd is er meer dan ooit nog plaats voor fantasie en avontuur, en er is geen betere plaats hiervoor dan in de wereld van Theater Didymus. Zonder dat de verhalen te Zwaar, abstract of net te kinderlijk worden, wordt het publiek steevast ondergedompeld in een warm bad vol emotie, nostalgie en een sprookjesachtige sfeer. Maar vergis je niet: er zijn wel degelijk thema's en levenslessen in de verhalen verwerkt zodat ze pedagogisch verantwoord zijn en zowel kinderen als volwassenen zullen stimuleren.

​ 

Poppentheater is een theatervorm die nauw verbonden is met Theater Dydimus en de eerste productie:

'Tom T​eerlink, Tovenaarsleerling' is hier zeker het bewijs van.

Tom Teerlink (onze ondeugende mascotte) wist van bij de eerste voortelling de harten van het publiek te winnen en zal dat ongetwijfeld in de toekomst spoedig weer doen.

 

Hoewel hij nog heel wat zal beleven, is er ook plaats voor nieuwe figuren en ook andere vormen van theater voor diverse leeftijden.

 

Geplande voorstellingen in eigen beheer of op aanvraag (gastvoorstellingen) zijn steeds terug te vinden op de ' Agenda' pagina. Algemene informatie over de producties is terug te vinden in de subpagina 'Producties'.

bottom of page