top of page

Wegens praktische omstandigheden heeft het atelierwerk momenteel voorrang op de voorstellingen maar wees er zeker van dat Theater Didymus nog heel wat vehalen in petto heeft voor iedereen die wilt wegdromen bij een spannend en fantasievol verhaal.

Wordt verwacht...

Dromen over toekomstige projecten is altijd leuk... Hieronder wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht en kom je meer te weten over mogelijk, toekomstige producties...

Doorndingeske

prins+en+kaboutertje+b.jpg

Doorndingeske (wordt verwacht)

 

Handpoppentheater vanaf 5 jaar

 

Korte inhoud:

De eigenzinnige prins Petrus Petrollius (Prins Petrolle voor de vrienden) is op zoek naar een prinses om mee te trouwen. Maar hoe moet je dat als prins aanpakken? Als hij bij een verlaten ruïne terecht komt is hij er vast van overtuigd hier een slapende prinses aan te treffen.

Maar is het wel zo'n goed idee om in deze oude ruïne rond te neuzen?

Prutprinsen

Prutprinsen (wordt verwacht)

 

Handpoppentheater vanaf 6 jaar

 

Korte inhoud:

Kijk toch eens wat een mooie prinses hier rondloopt in het bos. jammer genoeg is ze verwend, verwaand en enorm arrogant. De koning is haar gedrag meer dan beu en wilt haar zo snel mogelijk uithuwelijken. 

De kandidaat prinsen moeten een moeilijke opdracht tot een goed einde weten te brengen om zichzelf te bewijzen. De prinses vindt het echter allemaal "prutprinsen" en ze is dan ook vast besloten om hen stokken in de wielen te steken. Misschien is er nog een kleine kans dat de koninklijke lakei haar kille hart weet te ontdooien...

bottom of page