top of page
Zoeken
  • sirdydimus

Okay, here we go...

Ziezo, een eerste blogbericht om te melden dat ik, bij dezen, de nieuwe site van Theater Didymus publiceer...

Er zijn nog veel dingen die moeten aangepast worden maar dat komt hopelijk snel in orde ;-)

Terwijl ik nog even een paar dingen uitprobeer en op punt stel (lees, 'Terwijl ik al vloekend ga knoeien in de hoop dat ik alles op orde krijg') kun je alvast een kijkje nemen op de vernieuwde site.

Hoewel ik me steeds probeer te concentreren op mijn atelierwerk en mijn #etsyshop zal ik me meer en meer toespitsen op het toevoegen van meer content op diverse platforms - dat zal ik althans proberen. Je kunt dan ook linken vinden naar social media, YouTube en een nieuwe pagina waar informatie te vinden is over de site Patreon, een website waar creatievellingen op zoek gaan naar mensen die willen doneren of sponseren zodat creatieve projecten een feit kunnen worden.

Ik zal ook proberen om regelmatig nieuwe blog berichten toe te voegen.

Ik ga dit eerste bericht stilletjes afronden met te zeggen dat alle (constructieve) feedback omtrent de nieuwe website van Theater Didymus welkom is. Je kunt je mening altijd kwijt via een persoonlijk berichtje via social media.

Alvast bedankt voor je interesse en tot binnenkort!


14 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page